Prijs : 330.00 Eur

Doorgaan
Poséidon
• student reeds ingeschreven semester 1 sep-dec 2020 : -10.00 Eur

U heeft gekozen voor onze halfjaarlijkse abonnementsformule (januari-juni 2021) 3 klassen/week van 60 minuten + pieken.

Om uw abonnement voort te zetten, moet u nu de klassen waarin u geïnteresseerd bent kiezen uit de lijst met klassen die door Rythm & dance worden aangeboden.
Om te oefenen met spitzen, kunnen alleen studenten die zijn ingeschreven in de "Classique Ados" cursus zich inschrijven.

De niveaus:
1. Beginner of alle niveaus
2. Medium
3. Gevorderde

Minimumleeftijd voor deelname aan Rythm & Dance Poseidon:
Wij accepteren alle kinderen die in 2016 geboren zijn en de kinderen die in januari 2017 geboren zijn, zelfs als ze nog geen 4 jaar oud zijn bevestigd. Wij accepteren geen kinderen die na januari 2017 zijn geboren. Zij zullen in september 2021 worden aanvaard.

Proefbiljet
Om geen inschrijvingsgeld te hoeven betalen, aarzel niet om de gewenste cursus(sen) uit te proberen door middel van een proefcursusticket, voordat u zich online inschrijft. Het proefkaartje kan worden afgehaald aan de receptie voor de prijs van 10€ per cursus. Dit is dan aftrekbaar van het abonnementsgeld. Tijdens de Vriendenweek, van 13 tot 19 januari 2020, kunnen de danslessen gratis worden uitgeprobeerd. Gelieve u voor de les in te schrijven bij de receptie om uw toegangsticket te krijgen. Zorg ervoor dat u de tickets bewaart, een kopie moet naar het volgende adres worden gestuurd, zodat het inschrijvingsgeld kan worden aangepast: v.vanloocke@poseidon1200.be

Praktische informatie :
De eindejaarsshow vindt plaats op 23 en 24 mei 2020 in de Wolubilis. Vanaf februari 2020 worden de cursussen beïnvloed door het aanleren van choreografieën voor de voorstelling. De repetities zijn gepland voor het weekend van 9 & 10 mei 2020 in de omnisporthal van het complex.

De registratie sluit op 31 januari 2021.

Elke registratie kan door ons worden geannuleerd als het bedrag niet binnen de termijn is betaald. Wij behouden ons het recht voor om de inschrijving van een student te wijzigen indien de informatieve criteria van de cursus niet werden gerespecteerd op het moment van de inschrijving. De student of zijn/haar ouder wordt hiervan op voorhand op de hoogte gebracht. De docent is vrij om het niveau van de cursist te bepalen en hem/haar naar een meer geschikte cursus te leiden.

Betaling en annulering :
De inschrijving kan op elk moment van de maand januari worden geannuleerd.

Houd er echter rekening mee dat voor elke geregistreerde inschrijving waarbij een plaats is geblokkeerd, een bedrag van 35€ automatisch zal worden bewaard door de school, zelfs in het geval van annulering na de 1e klas na de inschrijving. Dit bedrag dekt het inschrijvingsgeld, de aanmaak van het dossier, de verzekering en de maand van de cursus in januari. Als u een cursus wilt proberen, is een proefles mogelijk voor de prijs van 10€, te betalen bij de Poseidon-receptie. Dit is aftrekbaar van het abonnementsgeld. Zorg ervoor dat u de tickets bewaart, een kopie moet naar het volgende adres worden gestuurd, zodat het bedrag van het abonnement kan worden aangepast: v.vanloocke@poseidon1200.be

Voor elke annulering na januari, gelieve onze algemene voorwaarden te raadplegen.

Primeur Actualiteit Rythm & Dance Poséidon :

U kunt ons nieuws, cursusinformatie, shows, foto's, video's in primeur volgen op onze Facebook-pagina Poseidon Rhythm & Dance en op Instagram.


Doorgaan