Prijs : 780.00 Eur

Doorgaan
Poséidon

U heeft gekozen voor onze jaarlijkse abonnementsformule van 5 lessen/week van 60 minuten.

Om uw abonnement voort te zetten, moet u nu uit de lijst van de door Rythm & dance aangeboden lessen de 5 lessen kiezen die u interesseren.

De niveaus:
1. Beginner of alle niveaus
2. Medium
3. Gevorderde

Minimumleeftijd voor deelname aan Rythm & Dance Poseidon:
We accepteren alle kinderen die in 2016 geboren zijn, zelfs als ze nog geen 4 jaar oud zijn bevestigd. Wij accepteren geen kinderen die in 2017 geboren zijn.

Proefabonnement

Voordat u zich online inschrijft, kunt u de gewenste cursus(sen) uitproberen door middel van een kaartje voor een proefcursus. Het proefkaartje kan worden afgehaald aan de receptie voor de prijs van 10€ per cursus. Dit is aftrekbaar van het abonnementsgeld.

Meer informatie :

Elke registratie kan door ons worden geannuleerd als het bedrag niet binnen de gestelde termijn is betaald. Wij behouden ons het recht voor om de inschrijving van een student te wijzigen indien de informatieve criteria van de cursus niet werden gerespecteerd op het moment van de inschrijving. De student of zijn/haar ouder wordt hiervan op voorhand op de hoogte gebracht. De docent is vrij om het niveau van de cursist te bepalen en hem/haar naar een meer geschikte cursus te leiden.

Betaling :

September inschrijvingen, een aanbetaling was vereist om uw inschrijving te beveiligen. Als u met ons doorgaat, moet het saldo vóór 4 oktober 2020 worden betaald.
De aanbetaling dekte het inschrijvingsgeld, de verzekering, de administratiekosten en natuurlijk een maand (proef). De borgsom werd niet terugbetaald!

Oktober inschrijving, het totale bedrag van het abonnement moet worden betaald voor de volgende cursus. Als u een cursus wilt uitproberen, is een proefcursus mogelijk voor de prijs van 10€, te betalen bij de Poseidon-receptie. Dit is aftrekbaar van het abonnementsbedrag.

Rythm & Dance Poseidon Nieuws :

U kunt ons nieuws, cursusinformatie, shows, foto's en video's volgen op onze Facebook pagina Poseidon Rhythm & Dance.


Doorgaan