Prijs : 145.00 Eur

Volzet
Poséidon
• warme maaltijd Maandag : 6.50 Eur
• warme maaltijd Dinsdag : 6.50 Eur
• warme maaltijd Woensdag : 6.50 Eur
• warme maaltijd Donderdag : 6.50 Eur
• warme maaltijd Vrijdag : 6.50 Eur
• Lid Ritme & Dans en/of Poseidon Zwemschool : -5.00 Eur

Les Petits Malins cursus +4 tot - 9 jaar oud
Van maandag 26/02/24 tot en met vrijdag 01/03/24 inbegrepen - 5 dagen
Als u zich eenmaal hebt geregistreerd, neem dan contact met ons op als u wijzigingen wilt aanbrengen.

De cursus "Zwembad & Sports", voorgesteld door het team van animatoren van het Poseidon Sportcomplex bestaat uit een zwembadactiviteit in de ochtend (9u00-12u00) en sportactiviteiten in de middag (13u30-16u00).

De cursussen staan open voor iedereen. Kleine groepen. Een zekere sfeer 


Korting voor Rhythm & Dance leden en Poseidon zwemschool

Leden van onze dansschool en zwemschool krijgen 5 euro korting (klik op de optie in de volgende stap).

Cursusrooster :
9H00 - 16H00

Warme maaltijden
Mogelijkheid tot een warme lunch met medewerking van de Taverne Poséidon voor de prijs van 6.50€ per dag. De warme maaltijd omvat : Soep, hoofdgerecht en dessert. De kinderen krijgen stilstaand water tijdens de maaltijd. Laat het ons weten als u allergieën, intoleranties of speciale diëten heeft. Als dit het geval is, zal het complex bij het restaurant nagaan of het in staat is om de gevraagde maaltijd te verstrekken. Als dit niet het geval is, zal het complex de ouders informeren.

Dagopvang
De dagopvang is bij de prijs inbegrepen. U kunt uw kind van 8.00 uur tot 9.00 uur afzetten en uw kind van 16.00 uur tot 17.00 uur ophalen.

Te voorzien
Zorg voor snacks (2x daags), lunch (indien koud) en drankjes voor de dag. Mogelijkheid tot warme maaltijden: + 6.50€/dag.

Prijs van de cursus
145€

Foto's en video's
Gedurende de hele cursus worden foto's en video's gemaakt om met u te delen wat uw kinderen meemaken. Ze worden u de week na de workshop per e-mail toegestuurd via een downloadlink.

Sommige van deze beelden kunnen ook worden gebruikt als reclamemateriaal voor het complex om de cursussen te illustreren. Merk op dat er maar heel weinig van deze beelden voor dit doel worden gebruikt en we zijn uiterst waakzaam over het gebruik van deze beelden. We proberen onze foto's te gebruiken voor reclamedoeleinden, foto's die van achteren of van veraf zijn genomen en waarbij kinderen niet kunnen worden herkend of creatieve maskers dragen, etc...

Certificaat van deelname

Alleen door u af te drukken via de "MyPoseidon Sign in" applicatie aan het einde van de cursus. Verlies uw toegangscode niet.

Algemene voorwaarden specifiek voor de cursussen

  • De inschrijving wordt pas bevestigd als de betaling voor de cursus is ontvangen. Bij niet betaling binnen de gevraagde termijn kan de inschrijving voor de cursus door het complex worden geannuleerd. Als u de cursus moet annuleren, doe het dan snel en laat het ons weten, denk aan de kinderen die op een plaats wachten.
  • De cursus moet volledig worden betaald binnen de termijn die bij de inschrijving is aangevraagd.
  • Min. 8 kinderen om de cursus te garanderen


Aan annulering van de cursus zijn kosten verbonden:

  • 3 weken voor de cursus: 10%.
  • Tussen 3 en 2 weken voor de cursus: 20%.
  • 1 week voor de cursus: 80%.
  • Zodra de cursus is begonnen, wordt er geen terugbetaling gedaan, behalve om medische redenen op vertoon van een certificaat dat op de 1e dag van afwezigheid wordt geretourneerd: t.horspool@poseidon1200.be.

Per annulering wordt een vergoeding van 10€ in rekening gebracht voor het administratieve beheer.


Volzet